Nieuws

INFORMATION ABOUT YOUR DOCTOR'S OFFICE
The information leaflet about our GP practice for those patients who prefer an English of Polish version is available on the practice. Most important information in English has also been added to this website

MEEWERKEND HUISARTS PER MAART 2017
Met ingang van maart 2017 werkt dokter Singelsma op woensdagen met ons mee.

PRAKTIJKACCREDITATIE
De jaarlijks terugkerende toetsing van de praktijk door het Nederlands Huisarts Genootschap (NHG) vond in maart 2017 plaats. Het ook dit jaar behaalde kwaliteitskeurmerk geeft aan dat we continu en meetbaar werken aan optimale praktijkvoering, medisch handelen en tevredenheid van patiƫnten. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de Inspectie voor de Gezondheidszorg, de Nederlandse Patiƫnten en Consumenten Federatie (NPCF) en Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV).

UITWISSELING MEDISCH DOSSIER DOOR ZORGVERLENERS DUIN & BOLLENSTREEK
Al enige jaren is uitwisseling van uw relevante medische gegevens met de dokterspost tijdens avond- nacht en weekenduren mogelijk, mits u hier toestemming voor heeft gegeven.
Op de website www.vzvz.nl vindt u informatie over de nieuwe wetgeving omtrent gegevensuitwisseling en een link naar de website www.ikgeeftoestemming.nl waar u kunt aangeven of u toestemming geeft voor inzage van uw dossier door huisartsen op de dokterspost.

HUISARTS IN OPLEIDING
Op meerdere dagen per week werkt er een arts in opleiding tot specialist Huisartsgeneeskunde, met ons mee. De huisarts-in-opleiding werkt zelfstandig tijdens spreekuren en visites onder supervisie van dokter Lommelaars.