Huisartsen

Mw. E.A.J.M. Lommelaars


Praktijkhoudend huisarts sinds 1988 (Alphen a/d Rijn, Hillegom) en als huisarts-opleider sinds 1993 verbonden aan de Universiteit van Leiden. Onderwijs heeft al jaren haar bijzondere interesse; nadat ze cum laude het arts-examen behaalde was ze docente aan de opleidingen voor verpleegkundigen en MDGO thuis- en kraamzorg.
Ze combineerde dit met arts-assistentschappen Gynaecologie en Bedrijfsgeneeskunde. Binnen de Huisartsgeneeskunde hebben Ouderengeneeskunde en Palliatieve Zorg haar bijzondere aandacht.

Mw. M. Dekker

Dokter M. Dekker werkt als ervaren huisarts al enige jaren met ons mee. Naar verwachting begin 2025 zal zij het praktijkhouderschap van dokter Lommelaars overnemen. Haar werkdagen zijn maandag en donderdag.

Dr. T. van Velzen

Huisarts in opleiding

Dokter. T. van Velzen volgt, na werkzaam geweest als arts-assistent neurologie en interne geneeskunde, naast zijn promotie-onderzoek over o.a. het herseninfarct, sinds september 2022 zijn opleiding tot specialist huisartsgeneeskunde. Naast neurologie heeft ook tropengeneeskunde heeft zijn bijzondere interesse.