Huisartsen

Mw. E.A.J.M. Lommelaars


Praktijkhoudend huisarts sinds 1988 (Alphen a/d Rijn, Hillegom) en als huisarts-opleider sinds 1993 verbonden aan de Universiteit van Leiden. Onderwijs heeft al jaren haar bijzondere interesse; nadat ze cum laude het arts-examen behaalde was ze docente aan de opleidingen voor verpleegkundigen en MDGO thuis- en kraamzorg.
Ze combineerde dit met arts-assistentschappen Gynaecologie en Bedrijfsgeneeskunde. Binnen de Huisartsgeneeskunde hebben Ouderengeneeskunde en Palliatieve Zorg haar bijzondere aandacht.

Mw. M. Dekker

Waarnemend Huisarts


Dokter M. Dekker werkt, na haar arts-assistentschappen chirurgie/orthopedie en longgeneeskunde en waarnemend huisarts, nu als ervaren huisarts elke donderdag met ons mee. Naast haar werk als huisarts is ze als docente verbonden aan de huisartsenopleiding van de Universiteit Leiden.

Dr. T. van Velzen

Huisarts in opleiding

Dokter. T. van Velzen volgt, na werkzaam geweest als arts-assistent neurologie en interne geneeskunde, naast zijn promotie-onderzoek over o.a. het herseninfarct, sinds september 2022 zijn opleiding tot specialist huisartsgeneeskunde. Naast neurologie heeft ook tropengeneeskunde heeft zijn bijzondere interesse.