Huisartsen

Mw. E.A.J.M. Lommelaars


Praktijkhoudend huisarts sinds 1988 (Alphen a/d Rijn, Hillegom) en als huisarts-opleider sinds 1993 verbonden aan de Universiteit van Leiden. Onderwijs heeft al jaren haar bijzondere interesse; nadat ze cum laude het arts-examen behaalde was ze docente aan de opleidingen voor verpleegkundigen en MDGO thuis- en kraamzorg.
Ze combineerde dit met arts-assistentschappen Gynaecologie en Bedrijfsgeneeskunde. Binnen de Huisartsgeneeskunde hebben Ouderengeneeskunde en Palliatieve Zorg haar bijzondere aandacht.

Mw. van Peet

Sinds maart 2019 is dokter van Peet werkzaam in de praktijk. Zij behaalde in 1985, tegelijk met Mw. Lommelaars, cum laude het arts-examen. Na chirurgie en gynaecologie stages heeft ze twee jaar als tropenarts gewerkt in Kameroen. Vanaf 2004 is ze, naast haar werk als huisarts (eerder in Nieuw Vennep en Voorhout), ook docent bij de huisartsenopleiding van de Universiteit Leiden. Zij promoveerde in 2016 op het onderwerp secundaire preventie van hart- en vaatziekten bij ouderen. Sinds 2019 is zij redacteur van ons vaktijdschrift Huisarts en Wetenschap.
Binnen de huisartsgeneeskunde hebben hart- en vaatziekten haar bijzondere aandacht.

Waarnemend Huisarts

Mw. BoschDokter Bosch werkt sinds oktober 2018 op donderdag als waarnemend huisarts mee in onze praktijk.

Huisarts in opleiding

Dr. Appels

Dokter Appels startte op 1 september 2018 zijn opleiding tot specialist Huisartsgeneeskunde en zal als bevoegd arts, onder supervisie, zelfstandig meewerken tijdens spreekuren en visites.