Praktijkassistentie

Praktijkondersteuner Judith

Onze praktijkondersteuner Judith van Beek is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met hart- en vaatziekten, diabetes en chronische longaandoeningen. Iedere drie maanden controleert zij deze patiƫnten. Zij heeft ook preventieve taken en is mede verantwoordelijk voor de zorg voor ouderen in onze praktijk.


Praktijkassistente Kelly


Kelly de Roo werkt dagelijks behalve op vrijdag. Zij is gediplomeerd praktijkassistente en heeft daarmee net als de overige medewerkers binnen de praktijk een beroepsgeheim. Tijdens haar middagspreekuur werkt ze zelfstandig.Praktijkassistente Stefanie

Stefanie Gross werkt niet alleen overdag als praktijkassistente, maar is tevens in de avond- nacht en weekenduren werkzaam op de dokterspost in Voorhout. Met haar jarenlange ervaring in spoedeisende zorg en een afgeronde opleiding in gespecialiseerde medische zorg is zij een waardevolle aanvulling voor ons team.


Praktijkondersteuner GGZ Marije Koopman

Marije Koopman gaat graag samen met u op zoek naar oplossingen wanneer u te maken zou krijgen met tegenslagen, onverwachte gebeurtenissen of emoties die maken dat u zich niet fit voelt of misschien zelfs vastloopt. Een oplossing kan een luisterend oor zijn, een advies, het bieden van handvatten of het zoeken naar specialistische hulp.